pátek 27. června 2014

Cizrnové kešu blondies

To je ale název...
Ahoj!
Po delší době tady mám recept na blondies.
Zase takový můj experiment, který se dokonce dal sníst.
A je bez mouky!




Nemám ráda vážení a odměřování, takže jsem to dělala zase tak nějak přiměřeně. Jako když pejsek s kočičkou vařili dort.

Použila jsem:
plechovku cizrny
banán
vajíčko
hrst kešu oříšků
hrst kešu oříšků rozmixovaných
kelímek jogurtu (ten co vidíte na obrázku)
polovinu 74% čokolády nasekanou na kousky
kapku vanilkového extraktu
odměrku vanilkového proteinu
lžíci medu

Cizrnu jsem rozmixovala a postupně přidala další ingredience (bohužel už si nepamatuju pořadí). Čokoládu naposledy. Dala jsem péct na 25-30 minut a bylo to.
Tu cizrnu jsem tam necítila. A ta čokoláda byl super nápad!
Vyzkoušejte :-)




12 komentářů:

  1. Vypadají dobře :-) Taky už jsem pekla z cizrny :-)

    OdpovědětVymazat
  2. miluju experimenty, slintala jsem nad tím už na insta! boží

    OdpovědětVymazat
  3. mňam, vypadá to skvěle :-) a ten řecký jogurt na fotce je šíleně dobrý!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý, tak tohle ukládám a vyzkouším. Udělala bych to klidně hned, ale zítra budu muset mít "bohužel" ještě kaši, jelikož jsem si teď dala 10km běhu aneb trénink na We Run Prague a už nemám energii na nic! Ovšem díky za tip, neskutečně dobře to vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá luxusně, škoda že nemám tu cizrnu :/ Už bych si ji taky mohla někdy koupit :D A dokonce je to super zdravé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to bys měla! :) Já miluju cizrnu na všechny způsoby :D

      Vymazat
  6. Tak ti pěkně děkuju. Upekla jsem to a celý jsem to sežrala sama během hodiny.. trochu větší sváča, no :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to jsem ráda, že to mělo úspěch! :-)
      Sice větší, ale výživná sváča! :-D

      Vymazat
  7. Tak to je perfektní. Vypadá úžasné. :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :-)