pondělí 29. prosince 2014

A jaký byl ten Váš?

Krásné zasněžené ráno poledne!
Rok 2014 se nám pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Jaký byl? No. Plný změn! Tedy alespoň pro mě. :-)








V lednu jsem si udělala kurz TRX

Protože nejsem troškař, v únoru jsem si udělala kurz na TRX Force. Aneb když mě něco chytne, tak to dělám pořádně a ještě si koupím jedno TRX domu. (Jo, to byl ale dobrej kup, jen to od té doby nějak ztratilo to kouzlo)

V březnu jsem si udělala trenérský kurz, abych mohla být ve fitku instruktorem. A založila jsem si instagram a od té doby tím žiju (zrušila bych všechny ty internety!).

Tak a dost kurzů...

V dubnu jsem to vše vyzkoušela v praxi a začala trénovat!

V květnu jsem obhájila bakalářskou práci, po obhájení jsme šli se spolužáky na sklenku vína, já pak dorazila na kolej a jak jsem byla strašně šťastná, šla jsem běhat a trhla jsem svůj rekord! (Chápete to?! To asi to víno.)
Jo a taky za celý květen padlo nejvíce milky oreo za celý rok 2014. Vlastně jsem ji v květnu poprvé ochutnala a stala se z toho láska na celý život.

V červnu jsem absolvovala svůj první Spartan Race v Liberci a tři dny poté jsem úspěšně odstátnicovala! Jak jsem to oslavila? Milkou oreo.

V červenci jsem byla většinu času doma s angínou (důležitá informace), takže jsem přečetla zhruba 72247 knih a upekla tak 457242 zdravých dobrot, "zdravých" dobrot a zdravých "dobrot".  Doma už ze mě byli na nervy.

V srpnu jsem doháněla to, co jsem v červenci nestihla. Objížděla všechny festivaly (ok, byla jsem na jednom), jezdila po výletech, jela na vodu, začala zase cvičit a běhat a zaběhla jsem si We run Prague! (Ne, nebudu se o tom více rozepisovat, protože bych se zase rozčílila - více - ZDE!  )

Září bylo ve znamení mého druhého závodu Spartan Race v Bořeticích a musím říct, že byl snad ještě lepší než ten v Liberci. My máme rááádi víííno. (Hrálo to všude! A pořád hraje!). Když se řeknou Bořetice, vybavím si víno. A ne, nepila jsem ani před závodem ni po závodě. :D
Mimo jiné jsem si v září vyrobila postel z palet. Ano, sama. Ano, som montér. A ano, už nikdy víc, nechala jsem na tom ruce.


V říjnu mi začala škola, přestěhovala jsem se do Prahy a začala jsem si zvykat na nové město, lidi a vlastně úplně všechno. Začala jsem více cestovat, krabičkovat, ale také více hřešit a oběd jsem často odflákla jednou bagetou. A pak mi úplně přestaly chutnat ovesné kaše a všechno zdravé.
A letěla jsem balonem a zničila tak svůj údajný strach z výšek. Ne, neni to se mnou tak hrozný! (Co se týče těch závratí, samozřejmě)

V listopadu měl můj blog narozeniny a já to odflákla jedním trapným článečkem. A taky se mi rozbil notebook. A já zase začala mít ráda ovesné. (Teď už je zase miluju  těším se na ně každé ráno!)

Prosinec byl ve znamení čekání na sníh, ale on pořád nikde! Ne, byl ve znamení nakupování dárků a těšení se na Ježíška. Taky byl ve znamení zápočtů a předtermínů. Ve znamení nového fitka, ve znamení prokrastinace (knížky, pojďte ke mně!). Ale hlavně! Ježíšek mi přinesl nový notebook (děkuju!) a já můžu psát zase trapné články na blogísek. (bude recept!)
Taky jsem ochutnala deluxky a jsou opravdu luxusní!
Byla jsem běhat ve sněhu a to je taky luxusní!
A prosinec ještě nekončí, takže ještě stihnu napsat motivační dopis na Erasmus a budu doufat, že to vyjde a že příští rok budu moci napsat, že jsem strávila jeden semestr studiem v zahraničí!




Když to shrnu, tak v roce 2014 jsem přečetla nejvíce knih za celý svůj život, zamilovala se do Larse Keplera, do milky oreo a do hot cross buns. Stal se ze mě fitness instruktor, obarvila jsem si vlasy na červeno, začala jsem mít ráda svůj zadek a zaběhla jsem we run prague a dva spartany. Ale hlavně - přežila jsem to!

No a jaký byl ten Váš? :)

Přeji Vám jen to nejlepší do nového roku. Buďte šťastní, buďte zdraví, spokojení, mějte se rádi a nenervujte se zbytečnostmi. A předsevzetí nejsou úplně špatná věc. :-) Máte nějaké?

P.S. Celý článek je proložen kvalitními instagramovými fotkami.
P.S.2. Určitě jsem na nějakou hoodně důležitou informaci zapomněla, ale asi to nebylo nic, co by mi změnilo život.
P.S.3. S tím zadkem to nebude tak žhavý.

8 komentářů:

  1. Jé to je krásné :) já pokaždé, když čtu nějaké takové články, tak s postesknu, jak je můj život nudný ... A v zápětí si dám facku, že jsem nevděcnice nevděčná :D
    Tak ti přeju, ať je ten další rok minimálně stejně super jako ten letošní !!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc dobrý nápad na článek, pěkné shrnutí :). Přeji ti, ať je tvůj rok 2015 ještě lepší :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a také přeji, ať se rok 2015 vydaří dle tvých představ :-))

      Vymazat
  3. Super shrnutí :) Zažila jsi toho celkem dost :) Taky asi napíšu článek na takové téma :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejak me ty shrnujici clanky prestaly bavit, az na tenhle - strucne a vtipne vsechno vystizeno! :)) PS: kam chodis do fitka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc! :) a chodím do pure jatomi v edenu :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář :-)