úterý 1. dubna 2014

Cvičebníček - březen 2014

Zdravím! :-)
Tak zase po měsíci jsem tady se svým cvičebníčkem, aneb všechny vás jistě zajímá, jak si cvičím...





1. 3. - nic
2. 3. - TRX
3.3. - TRX
4.3. - NTC (jen aby se neřeklo:D )
5.3. - TRX
6.3. - nic
7.3. - běh 7 km
8.3. - nic
9. 3. - nic
10.3. - ráno běh 5 km, večer TRX
11. 3. - TRX
12. 3. - TRX
13. 3. - TRX
14. 3.  nic
15. 3. - nic
16. 3.  - TRX
17.3. - nic
18. 3. - běh - 7,3 km
19. 3. - TRX
20. 3. - nic
21.3. - TRX
22.3. - běh 5,4 km + břicho na TRX
23.3. - TRX 
24.3. - TRX
25.3. - posilovna - leg day
26.3.- TRX
27.3. - TRX
28.3. - běh 6,8 km
29.3. - nic
30.3. - nic
31.3. - nic (opět mě skolila angína, no chápete to?!)

Když se na to mrknu, je tam všude většinou TRX, ale počítám tam i ty dny, kdy trénuju a to si většinou moc nezacvičím.. Ale na druhou stranu nejsou to všechno dny, kdy trénuju, jsou tam i dny, kdy cvičím na TRX doma a nebo někde venku. A to je prostě nejlepší!
Co se týče toho běhu, tak se lepším! Zatím jsem vždy běhala tak, že jsem třeba v půlce své trasy zpomalila a chvilku jsem prostě šla.. Takhle tomu ale nebylo v pátek 28.3... zapsat do kalendáře!. neboť to je onen historický den, kdy Buráček uběhl 6,8 km v kuse a ani na chvilku se nezastavil. Tady je jasně vidět, že je to všechno v hlavě. Prostě jsem si řekla, že nezastavím a že poběžím dál. Ano, střídala jsem tempo, ale běžela jsem pořád!
(Jsem si vědoma toho, že vy asi všichni běháte bez střídavé chůze, ale já z toho mám vážně děsnou radost, že jsem se hecla a dala jsem to.. :D .. takže pokud běháte třeba 20 km jen tak v kuse, tak mi to radši asi ani nepište, to bych se pak musela zastydět.. a nebo mi to napište, aspoň se budu zlepšovat :))
Taky jsem se konečně přihlásila na Spartan Race aneb hned, jak jsem to zaplatila, začala jsem litovat, do čeho jsem se to proboha pustila! Bože! Ten ostnatej drát!
No ale tak překážky jsou od toho, abychom je překonávali. Musím ještě hodně potrénovat, ale stejně tam nejspíš budu za největší máslo. :-D
Uvidíme! Prý pochopím až v cíli.
Mějte krásné úterý, sluníčko už nám zase svítí :-)
P.S. Nic z toho nebyl apríl
P.S.2: Ani ta angína.



6 komentářů:

  1. Tolik TRX, paráda!
    Já na to chodím 2x týdně (ale k trenérovi, kterej nás mučí tak, že odhcázím s mokrým tričkem:D) ale ráda bych chodila víc, a tak vyhlížím výhodnou permanentku, která se zatím neobjevila :D
    A tvoje nadšení z běhu naprosto chápu, taky běhám tak nějak stejně a můj ubohoučký rekord byl 8,5 km - a to jen proto, že to bylo ve Vídni a ztratila jsem se :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se výhodná permanentka brzy objeví,měli by si přece stálé zákazníky hýčkat :D mokrý tričko je nejlepší, endorfinky pak pracují na plné obrátky:)
      Jinak pěknej rekord! Když se člověk ztratí, tak se to hned skoro zdvojnásobí (tak tomu bylo u mě... taky jsem se jednou ztratila, akorát né ve Vídni, ale jen v Plzni.. :-D )

      Vymazat
  2. Na Spartan bych taky ráda jela, třeba příští rok :-)
    Gratuluju k rekordu v běhu, to znám, to dokáže strašně potěšit :-)
    Tolik TRX, hned mě láká to vyzkoušet...snad se zadaří a zapíšu si to jako tělocvik :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Tyjo, to ti závidím, jestli máš možnost dát si TRX jako tělocvik.. Určitě do toho jdi! :)

      Vymazat
  3. na spartanu se možná objevím příští rok, momentálně prachy potřebuju jinde :) běháš náhodou supr, když jsem začínala, tak to bylo podobný, akorát jsem přestala kvůli koleni a lenosti :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :-)